Mysig helg

Min helg har varit super! Sena kvällar, mat, skratt, mys & film!
I fredags blev det snabba ryck, inte enkelt att vara hästtjej när man senare har en pojkvän & träffa men gick jäkligt bra med tiden! Kommer hem ganska sent från skolan, halv 5 så blev snabba ryck med ridkläder på & åka iväg till stallet, Queen har fått för sig att man kan vara längst bort i hagen nu förtiden så får gå dit varje dag nu.. 
Red i paddocken, inte så avancerat då hon inte orkade så mycket i galopp, men bommar låg framme pga att få fram lite ryggmuskler!
På kvällen åkte ja till killen min och åkte & träffade kompisar, mat & sen hem & kika lite på film, mys!

Lördagen så kunde vi äntligen rida på Gärdet, Queen var så nöjd och aldrig sätt henne med så spetsande öron haha! Galopp var ju det bästa & dansa runt lite för att hon var taggad! På eftermiddagen åkte jag till hjärtat och fick bli jag som lagade varma mackor & godkänd blev jag ;) haha! Kärlekslivet är ju för bra Asså!;)
Vaknade upp Brevid hjärtat iaf, bästa som finns ju hehe.. 

Blev en tur på Gärdet idag med, därimot så var Queen så glad att hon studsade fram i galoppen, den pollen är ju för go Asså! Hoppas dom inte sprider ut skit på det Gärdet bara.. Queen måste få upp sin kondition.. 


Älskade Scott sov väldigt gott <3


RSS 2.0